Namenski krediti za uštedu energije, ProCredit banka

Investiranjem u uštedu energije u vašem domu uvek predstavlja mudar izbor i to iz krajnje praktičnih razloga: osigurava značajne uštede, u velikoj meri doprinosi unapređenju kvaliteta života, vašeg komfora kao i očuvanju životne sredine. Krediti Procredit banke, namenski osmišljeni za finansiranje energetske efikasnosti, su vrsta pozajmica koju domaćinstva skoro pa ni ne osete na svom kućnom budžetu zahvaljujući dugoročnim uštedama koje investicija omogućava. Godišnjom uštedom na troškovima grejanja, što je moguće ostvariti postavljanjem odgovarajuće toplotne izolacije, možete sebi obezbediti dodatno uvećanje porodičnog budžeta.

Namenski krediti za uštedu energije, ProCredit banka

Cene energenata koje svakodnevno rastu samo su jedan od mnogih razloga da se pozabavimo unapredjenjem termoizolacije doma. U klimatskoj zoni u kojoj se vrela leta smenjuju sa hladnim zimama ulaganje u ovu vrstu izolacije svakako se dugoročno i višestruko isplati.

Energetski efikasni krediti za preduzetnike, ProCredit banka

Sudeći prema poslednjim analizama stručnjaka, prosečna potrošnja energije po jedinici bilo kog proizvoda u Srbiji je od 30 do neverovatnih 200 odsto veća nego u zemljama zapadne Evrope, a sve u zavisnosti od toga o kojoj grani industrije govorimo.

Krediti za nabavku EE mehanizacije, ProCredit banka

Od poljoprivredne proizvodnje u Srbiji živi veliki broj ljudi i porodica, i u toj proizvodnji vrlo je važno ostvariti što veći profit. Primenjivanjem savremene agrotehnike, kao i korišćenjem savremene poljoprivredne energetski efikasne mehanizacije, ostvaruje se početni preduslov za visok profit.

Krediti za ustedu energije ProCredit banke

Unapređenje energetske efikasnosti u stanu ili kući uvek predstavljaju mudar izbor i to iz dva krajnje praktična razloga. Ova unapređenja, s jedne strane, osiguravaju značajne uštede i manje finansijske troškove, a sa druge u velikoj meri doprinose unapređenju kvaliteta života, manjim temperaturnim razlikama, boljem funkcionisanju stolarije, većem komforu i zadovoljstvu.

Efikasna PVC stolarija uz kredit za ustedu energije

Ukoliko su vam tokom jeseni i zime, ali i proleća troškovi grejanja veliki ili vam nikako ne polazi za rukom da svoj dom dovoljno zagrejete, jedno od prvih pitanja koje bi trebalo da postavite glasi: Da li su nam vrata i prozori dovoljno efikasni?

Kako do bolje izolacije kuće uz podršku ProCredit banke

Najveći broj zgrada i kuća u Srbiji izgrađen je pre 70-tih godina prošlog veka i uglavnom je bez termoizolacije. Upravo zbog toga, procene glase da bi energetska efikasnost ovih objekata mogla da se poboljša čak do 80 odsto, što bi značilo višestruko smanjenje njihovih računa za grejanje. Naravno, pitanje je kako to postići? Evo odgovora.

Renoviranje iz uštede - veći životni komfor

Proleće je pravo vreme za sve sitne i krupnije radove u našim domovima, koji će vam život učiniti znatno komfornijim, a mesečne račune daleko manjim. Drugim rečima, proleće je pravo vreme za zamenu dotrajalih vrata i prozora, postavljanje spoljne i unutrašnje izolacije ili uvođenje efikasnijih sistema za grejanje i hlađenje.

Šta se sve moze finansirati namenskim kreditima za uštedu energiije

Velika prednost kredita za uštedu energije ProCredit banke je mogućnost korišćenja dobijenog novca za širok spektar namena u domaćinstvu, preduzeću ili poljoprivrednom gazdinstvu. Pored namene, namenski krediti za uštedu energije odlikuje povoljna kamatna stopa i fleksibilan rok otplate.

Kako izgleda postupak dobijanja EE kredita

Brzo, stručno i jednostavno – ovako izgleda postupak dobijanja kredita za Energetsku efikasnost sa kojim podižete komfor svog života, kao i života vaše porodice.

, Laze Nančića 2, 21000 Novi Sad

Kancelarija: Laze Nančića 2, 21000 Novi Sad

Tel/Fax: 021 300 82 66, Mob. Tel. 065 83 10 632

Copyright © Studio Vertigo 2013. Design & realization Great Shade Factory